REKRYTOINTI

Tule meille töihin, meillä viihdytään!

Oletko kiinnostunut sähkö- tai automaatiosuunnittelusta? Entäpä sähköasennuksesta? Etsimme parhaillaan ammattitaitoisia suunnittelijoita ja asentajia työskentelemään luotettavaan ja mukavaan ilmapiiriin.

Esys Oy on pääosin Hollolassa toimiva sähköautomaatioyritys, jossa jokainen työntekijä otetaan huomioon. Me teemme asiakasprojekteja monipuolisesti eri toimialoille, kuten puunjalostus-, elintarvike- ja kaivosteollisuuteen. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli yli 14 milj. €, ja meillä työskentelee noin 50 työntekijää.

Etsimme suunnittelijoita ja asentajia yhä kasvavaan yritykseen. Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta, yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme aikaisempaa osaamista ja työkokemusta, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden oppia uutta.

Esysin työntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa projekteissa. Tarjoamme itsenäisen sekä vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa yhteisöä. Työn sisältö vaihtelee projektien mukaan, ja pääsetkin monipuolistamaan ja syventämään osaamistasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Tervetuloa uuteen haasteeseen! Täytä viereinen lomake tai ota yhteyttä:

Pasi Mäkinen
pasi.makinen@esys.fi
p. 0400 836 704