YRITYS

Esys on täyden palvelun automaatiotalo, joka hallitsee vaativien
automaatiojärjestelmien suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton.

Esys Oy

Yritys on perustettu vuonna 2003 sähköautomaation ammattilaisten toimesta tuottamaan automaatiopalveluja teollisuusyrityksille ja projektitoimittajille. Esys toimii tehokkaalla organisaatiolla, jossa jokainen kantaa vastuun omasta työstään. Tavoitteena on luoda pitkäaikaisia, kehittyviä ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.

TAPAMME TOIMIA:

  • Perehdymme huolella asiakkaan tarpeisiin ja tuotantoprosessiin.
  • Otamme huomioon käyttäjien vaatimukset.
  • Kehitämme ja etsimme uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

ASIAKKAITAMME:

OMISTAJAT

Esys Oy:n avainhenkilöt ja Raute Oyj

AVAINLUVUT

Henkilöstö 60 henkeä
Liikevaihto 20 Meur

ESYS PERIAATTEET

Tehdään mitä luvataan
Aina ajoissa
Hyvät asiakkaat
Hyvä talous
Hyvä työpaikka

KUMPPANIT

Syste Oy

Syste Oy tuottaa ammattitaitoisia ja joustavia teollisuuden automaatio- ja sähköasennuspalveluita. Palvelut kattavat kaikkien teollisuudenalojen sähköasennuksien tuottamisen.

Yrityksen erikoisosaamisena on prosessiteollisuuden uusien automaatiojärjestelmien tai vanhojen järjestelmien modernisointien sähkö- ja instrumenttiasennukset.

Siemens

Esys on Siemens järjestelmäpartneri.

Siemensin partnerit ovat oman alansa kokeneita huippuosaajia, jotka tuntevat suomalaisen teollisuuden haasteet ja tarpeet perinpohjaisesti. Partneriohjelmassa Siemens varmistaa kumppaneidensa osaamisen ja kehittää sitä järjestelmällisesti.

Siemens myös varmistaa parhaan tuen partnereilleen ratkaisun koko elinkaaren ajan. Partnereilta saatu tieto ja palaute puolestaan vaikuttavat Siemensin kansainväliseen tuotekehitykseen.